Мужская мода осень-зима 2014-2015
Новости ТВ
Загрузка...
 
Новости
Главная arrow Новости arrow Оренда квартири від господаря та від рієлтора: всі «за» та «проти»
Оренда квартири від господаря та від рієлтора: всі «за» та «проти» Печать E-mail
Оренда квартири на тривалий термін — непросте завдання, що потребує витрат часу. Щоб зняти квартиру в Тернополі швидко, можна скористатися сервісом OLX. Тут є пропозиції як від рієлторів, так і власників. З ким же краще співпрацювати, щоб убезпечити себе та не переплачувати? Розповімо далі.
 
0000000000000000000000000000000000000000000000000_13sfffff1

Оренда безпосередньо від господаря

Нерідко можна зустріти оголошення про здачу квартири від власників. Така оренда має чимало переваг:

     - можна заощадити, не переплачуючи агентству;
     - вдасться домовитися з господарем про оплату за один місяць, якщо є фінансові труднощі;
     - нема потреби укладати договір.

Остання перевага може спричинити серйозні проблеми. Договір оренди – це офіційний документ, який захищає права як власника, так і орендаря. Тут прописуються також зобов'язання обох сторін. Цей документ є гарантією безпеки. Тому тим, хто вирішив винайняти житло без посередників, не варто нехтувати підписанням договору. Такий документ має бути засвідчений нотаріально. Інакше він не матиме жодної юридичної сили.

Співпраця з агентством нерухомості


Рієлтори — це фахівці, які зацікавлені у задоволенні інтересів як орендаря, так і власника квартири. За певну винагороду вони підберуть варіант житла, який відповідатиме всім вимогам. Розмір комісії зазвичай становить 50-100% від вартості оренди за місяць. Фахівці агентства також візьмуть на себе зобов'язання щодо розв'язання формальних питань, включаючи укладання договору.

Співпраця з рієлтором дозволяє почуватися спокійно як власникові житла, так і орендареві. Тому багато хто вирішує шукати квартиру саме за допомогою таких фахівців. Вибираючи конкретне агентство нерухомості, важливо вивчити відгуки про нього, почитати інформацію про конкретних рієлторів. Довіривши себе досвідченому брокеру, який провів сотні угод, вдасться знайти найбільш вдалий варіант житла за прийнятною вартістю. Комісія у цьому випадку точно швидко окупиться.

  Оренда квартири від господаря та від рієлтора: всі «за» та «проти», 5 из 5 всего 1 голосов
Понравилась статья?
( 1 Голос )
Читайте на Goldenman.com.ua: Закрыть Наверх